Babunto


www.babunto.no
Lokasjon: Bergen, Norge Vekstfase: Prototype
Finansieringsbehov (NOK): MIN: 100 000 MAKS: 1 000 000

Forretningsideen

Babunto vil være en one-stop søkemotor og portal for bildeler. Brukere vil få resultater funnet globalt eller lokalt, nye og brukte deler som tilbys av private selgere og selskaper på ett sted. Folk vil kunne gjøre prismatch; auksjoner, og vi tilbyr nettbutikkløsninger. Alt skal gå hånd i hånd på ett og samme sted på en enkelt og rask måte.

Teamet

Cornelis Hulst, Daglig leder / Gründer

20 års erfaring i salg og innkjøp på alle nivå, Global Manager, etableringer lokalt og verden over. 

Radha Venugopal, Leder Produktrealisering/ Senior ‘Front End’ Utvikler

IT Spesialist og ‘Full Stack’. Har 8+ års erfaring innen design og utvikling av webapplikasjoner. Scrum Master & IT arkitekt, og har jobbet med ulike teams over hele kloden (Kina, Romania, USA, Storbritannia, India, Norge).    

Lisa Marie Solheim, Leder Interaktiv design & Utvikling

Masterstudent. Spesialist på interaktiv og grafisk design.

Arne K. Sværen, Leder IT, Finans & Marked

Mer enn 10 års erfaring i blant annet salg og IT. Managing Director lokalt /verden over.

Nettside: www.akssolutions.no

Aslak Ihle, Utvikler/ Designer

Masterstudent. Spesialist på programmering og utvikling

Hans Petter Farstad, Leder Forretningsutvikling

Studerer til master i innovasjon og ledelse, og har erfaring med markedsundersøkelser, innovasjonsmetodikker og -prosesser.

Markedspotensialet

Vi mener at vår portal vil bidra til norsk verdiskapning og flere arbeidsplasser i IT og bilindustri i Norge som blir vår hovedbase. Nedslagsfeltet skal være verden over med start i EU. Potensiale er derfor meget stort for investorer til å være med i startfasen nå. Et marked i milliarder klassen hvor vi kan ta en god del av.

Annet

Er vår forretningsmodell skalerbar? Så klart den er det! Vi løser utfordringer som eksisterer både på nasjonalt og globalt nivå, og dagens bruksområder for løsningen er i stor grad de samme uansett industri. Det gjør at løsningen vår kan standardiseres og skal kunne brukes i andre industrier. Muligheter for større profittmargin, som vil gjøre oss i stand til å utvide vår virksomhet enda mer. Babunto sitter til vanlig hos Startuplab i Bergen sine lokaler.

Ønsker du å komme i kontakt med Babunto?

Eller kontakt Startlink på: