Medzys


www.medzys.com
Lokasjon:
Bergen, Norge Vekstfase: Tidlig
Finansieringsbehov (NOK): MIN: N/A MAKS: N/A

Forretningsideen

Vår visjon er å gi folk bedre livskvalitet, uten bivirkninger og resepter. Vi vil gi deg makten til å hjelpe deg selv med lidelsene som kan påvirke livskvaliteten din. 

MEDZLEEVE er et produkt som forebygger og lindrer musearm. Dette er et stort problem for de som jobber mye på datamaskin. Ambisjonen er å ha produktet klart før mai 2021.

Teknologien, som gjennom MEDZLEEVE løser problemet, er en teknologi vi også har brukt i vårt første produkt: MEDZOCK. Teknologien redefinerte rastløse ben. Smerten fra rastløse ben holder deg ofte oppe om natten. MEDZOCK forhindrer kroppen fra å bli vant til vibrasjonene, og gir dermed lindring hver gang. Endelig en god natts søvn!

Medzys har brukt tre år på å utvikle MEDZOCK for å få den helt perfekt. Resultatet er vår patenterte HiSTREAM™ teknologi, som inneholder tre sirkulasjonsenheter programmert til å regenerere sirkulasjon.

MEDZOCK skaper eksentrisk sirkulasjon med høy hastighet parallelt med huden din. Den ytre påvirkningen simulerer bevegelse og gir rastløse ben hvile. Forhåndssalget på MEDZOCK er godt i gang, og i løpet av november 2020 mottar kundene produktene de har bestilt. 

Den samme teknologien brukes i MEDZLEEVE, og kan brukes til Medzys sine fremtidige produkter.

Teamet

John Hornes, CEO / Gründer

Medzys ble grunnlagt for å gi folk friheten til å hjelpe seg selv. John, grunnleggeren av Medzys, led lenge av rastløse bein, noe som førte til utfordringer i dagliglivet og dårlig søvn. Berøvet av søvn lette han etter medisinske løsninger, men fant at de enten hadde store bivirkninger, eller at de krevde resept og var vanskelig å få tak i. Det måtte være en bedre måte å få en god natts søvn på.

Å løse et slikt problem er ikke lett. Det tar blod, svette, og tårer. Johns kjente mantra: “jeg ofret hus og bil for MEDZOCK” viser lidenskapen hans til å hjelpe folk – en lidenskap som har spredt seg til hele Medzys teamet. Lidenskap er en av kjerneverdiene våre, men det skal mer enn det til for suksess. I årevis strevde John med å finne en løsning som effektivt og enkelt hjelper mot rastløse bein. Etter tre år med testing og eksperimentering, er vi endelig klar for å gi folk med rastløse bein søvnen de fortjener. Gjennom MEDZOCK har John og mange andre opplevd en markant økning i livskvalitet. Når søvnen kommer tilbake kommer også energien og muligheten til å gjøre det meste med dagen. Vi vil at så mange som mulig skal oppleve dette.

Ina Horntvedt, CCO / Medgründer
Morten Fjeldberg, CTO / Medgründer
Ole Bondevik, Digital Markedsfører
Simon Lofnes, Digital Markedsfører

Markedspotensialet

MEDZLEEVE

  • Musearm er en sterk økende livsstilssykdom, hvor ca 20% av befolkningen i vesten er rammet i større eller mindre grad. Det er en meget høy samfunnsverdi i å direkte redusere eller forhindre sykefravær.

MEDZOCK

  • Omtrent 400 millioner personer i verden plages med rastløse ben. Geografisk plassert på den nordlige halvkule. Canada, USA, England, Tyskland og Skandinavia er hovedmarked.

Annet

Medzys har Innovasjonskontrakt med Bergen kommune og Innovasjon Norge, som finansierer utviklingen av MEDZLEEVE.

Ønsker du å komme i kontakt med Medzys?

Eller kontakt Startlink på: